Inloggen
Laatste update: 29 Jun 2019 5:17

Finale Judo Starters Toernooien 2018 Geslaagd

  • Published in Nieuws

Zaterdag 24 november werden in sporthal “Noorderslag” in Slagharen de finales gehouden van de judo starters toernooien 2018. De deelnemers kwamen van de drie afdelingen van BSV Anbergen, judovereniging Koizumi,Yoko suma en Judo club Haragei .
In de drie voorgaande toernooien was er al flink geoefend door de meestal onervaren judoka’s. In de finale bleek dit vruchten af te werpen.

Voor sommige judoka’s ligt een geweldige judo carrière in het verschiet, er werd met enige regelmaat de hoogste score, (ippon) op het bord genoteerd. Om de opgedane kennis in de praktijk te brengen zal nu spoedig de stap genomen moeten worden om aan een ‘echt’ judo toernooi in de regio mee te gaan doen.
De prijsuitreiking maakte diepe indruk op menig beginnende judoka en de grote supporter schare. In een pikdonkere sporthal ging men onder begeleiding van opzwepende muziek en sfeervolle verlichting op weg naar het erepodium. Staande op het erepodium mochten ze een prachtige prijs in ontvangst nemen, bovendien werd er aan alle deelnemers ook een zakje pepernoten aangeboden door Bakkerij Spijker.
Er werd op 3 judomatten gespeeld.
Een gemoedelijke sfeer en een goede organisatie van de gezamenlijke judo afdelingen van de BSV Anbergen zorgde voor een prachtige verloop van het toernooi, voor menig judoka en aanhang was het een onvergetelijke judomorgen.
De vele vrijwilligers worden ook heel hartelijk bedankt.
Zonder hen had dit toernooi niet door kunnen gaan.

1e plaatsen waren er voor ;
Django Botter,Liam Otten,Emiel Pieper,Noah de Jeu, Jefta Hoeksma,Emanuel Krilic,Kane Dorman,Odin Korte,Hiba Talen,Kyan Pilage,Mareno Oldenburger,Twan Pilage,Thijs Muis.

2e plaatsen waren er voor ;
Sven Koops,Dave Busscher,Matteo Bults,Rinaad Dualeh,Luca Kristiaans,Joppe Scholten,Quido Egberts,Niek Bolks,Tim Schrotenboer,Brit Katerberg,Lynn v/d weide, Stan Niezink,Stijn v/d weide.

3e plaatsen waren er voor ;
Kejano Alferink,Koen Bakker,Sebastiaan Averesch,Tim Pieper,Mees Jansen,Stefan Back,Jarno Adams,Timo van Dalen, Lian Godeke,Owen Haverkort,Jorn Tolsma,Leonard Krilic,Remco Freriks.

Ged.3e plaatsen waren er voor ;
Lars Kivits,Annemiek Back,Liam Mulder,Ervin Nijkamp,Dylan Herder,Kian Lubbinkhof,Mark Benjamins,Milan Kosse,Isabel Kappert

6°C

Slagharen

Sunny

Humidity: 44%

Wind: 33.80 km/h

  • 03 Jan 2019 7°C 3°C
  • 04 Jan 2019 8°C 1°C