Inloggen
Laatste update: 16 Jun 2019 9:21

14e Knieperties Toernooi ook dit jaar een groot Succes!

  • Published in Nieuws

Op zaterdag 5 januari 2019 organiseerde het bestuur van de judo afdeling BSV Anbergen Drenthe in sporthal De Marke in Hollandscheveld voor de 14e keer hun interne Knieperties judotoernooi. Traditie getrouw werd bij binnenkomst een “kniepertie” met slagroom uitgereikt aan alle deelnemers en supporters door Wietske Prins. De voorzitter dhr. Zomer opende het toernooi.

Hij kon een groot aantal judoka ’s en supporters uit de regio welkom heten. Na het openingswoord werd het startsein geven om aan te vangen met het toernooi. De ruim 150 judoka ’s waren verdeeld over 6 judomatten en 2 Blokken. De wedstrijden werden begeleid door scheidsrechters van de Judo Bond Nederland en het geluid werd kosteloos verzorgt door Henk Oelen uit Slagharen terwijl de mensen van de EHBO afd. Hollandscheveld medische assistentie verleenden. De afdeling Aangepast-Judo was dit jaar ook weer aanwezig, ze waren te gast en afkomstig van de Budo Hoogeveen. Uniek om te zien hoe die judoka ’s met hun handicap en hun begeleiders op hun manier de judosport promoten.
Om de kosten te dekken was er een verloting georganiseerd met mooie prijzen die veelal door eigen leden en de plaatselijke en regionale middenstand beschikbaar waren gesteld.

De aanmoedigings prijs werd dit jaar uitgereikt aan Sven Koops
De Gerard Anbergen Bokaal werd uitgereikt aan Django Botter (-12) en Lars van der Veen (+12)
Ook één van de hoofd sponsoren Nieuwenhof Beveiliging werd in de bloemen gezet door bestuurslid en scheidsrechter Marjan Seinen.

Oud trainer en oprichter Gerard Anbergen werd ook in het zonnetje gezet en gehuldigd, hem werd een boekwerk overhandigd door de voorzitter dhr. Zomer en Danny Meijer werd gefeliciteerd met zijn eerste Dan.

Alle ruim 150 deelnemers kregen na afloop van het toernooi een prijs uitgereikt.
Het bestuur en de vele vrijwilligers kunnen terug zien op een geslaagd evenement.

Kampioen van het toernooi werden:

Quinn van der Kamp, Nanne Scholten, Mila Heijnen, Vera van `t Zand, Wessel Praas, Brandon Langerijs, Niek v/d Weide, Zara Ijzebrink, Justin Hullegie, Jaylen Bothof, Leonard Krilic, Dirk Bongers, Hugo Lip, Twan Pilage, Noa de Jeu, Thijs Muis, Jens Pettinga, Daan van der Berg, Dyllan Kroezen, Kyan Pilage, Jay Langerijs, Lars Hoogeveen, Lynn v/d Weide, Nick Langerijs, Anouk Seinen, Tim Kremer, Connor Sluiter, Martijn Bos, Zen Groote, Yoran de Boer, Coen Veenstra, Dennis van Beesten

5°C

Drenthe

Sunny

Humidity: 49%

Wind: 22.53 km/h

  • 03 Jan 2019 7°C 3°C
  • 04 Jan 2019 8°C 1°C