Inloggen
Laatste update: 8 Dec 2019 7:19

OLIEBOLLENTOERNOOI BSV “ANBERGEN” HARDENBERG WEER EEN DAVEREND SUCCES

  • Published in Nieuws

Op woensdag 27 december jl. organiseerde BSV “Anbergen” afdeling Hardenberg traditie getrouw haar jaarlijkse oliebollen-judotoernooi. Een ‘eerlijk’ toernooi waar bij de indeling zoveel mogelijk rekening werd gehouden met het wedstrijd niveau van de judoka.

Sporthal “De Kamp” in Baalder leent zich bijzonder voor een dergelijk kleinschalig familie evenement, waar zich ruim 150 judoka’s voor hadden ingeschreven. Traditie getrouw werd bij binnenkomst aan iedereen een overheerlijke oliebol uitgereikt. Om 18.00uur werd het toernooi, dat in 2 blokken was opgedeeld, geopend door bestuurslid Dirk Breukelman, hij kon een welkom heten aan een groot aantal judoka’s en supporters uit de regio. Ook dit jaar was de afdeling van het aangepast judo van de Budo Hoogeveen ook weer aanwezig. Verder kwamen buiten de drie afdelingen, Slagharen, Drenthe en Hardenberg van BSV Anbergen, judoka’s van judo Dedemsvaart, Koizumi Nieuwlande en judo Haragei uit Hardenberg op de mat.

Om 20.00uur werd gestart met het 2e en laatste blok. Om 21.30uur waren de laatste prijzen uitgedeeld en kon de organisatie terug zien op weer een zeer geslaagd evenement.

De kampioenen van BSV Anbergen van de diverse poules zijn geworden:

Afd. Anbergen Drenthe: Jorn Paerels en Olaf van der Veen. Van Anbergen afd. Slagharen, Tom Bouwhuis, David Hakkers, Twan Pilage, Levi Hakkers, Thijs Muis en Levi Hoeksma. Van de Afdeling Hardenberg werden kampioen, Milan Hullegie, Tijn de Vries, Justin Hullegie, Cas van ’t Holt,

Hier alle foto's van deze mooie avond:

7°C

Drenthe

Mostly Sunny

Humidity: 46%

Wind: 37.01 km/h

  • 03 Jan 2019 7°C 3°C
  • 04 Jan 2019 8°C 1°C