Inloggen
Laatste update: 16 Feb 2019 8:20

13e Knieperties Judotoernooi in sporthal “De Marke” te Hollandscheveld een echt spektakel stuk.

  • Published in Nieuws

Dit jaar geen winterse omstandigheden bij het organiseren van het 13e knieperties judo toernooi op- zaterdag 6 januari 2018 in sporthal De Marke in Hollandscheveld. B. S.V. Anbergen afd. Drenthe organiseerde het 13e familie judo toernooi. Het toernooi kent ieder jaar een grote publieke belangstelling. De talrijke supporters waren in grote getale opgekomen en konden genieten van hoogstaand judo.


Traditie getrouw werd bij binnenkomst een eigen gebakken “kniepertie” met slagroom uitgereikt aan alle deelnemers en supporters.
Wegens verhindering van de voorzitter Arjan Zomer kon tegen 09.00uur zijn vervanger, Gerard Anbergen, het toernooi openen.
De ruim 135 judoka ’s komende van de regio clubs uit Dedemsvaart, Hardenberg, Slagharen, Hoogeveen, N. Schut, Nieuwlande, Coevorden, Ommen en Hollandscheveld waren verdeeld over 5 judomatten en 2 tijdsblokken. In de pauze verzorgde trainer Ingmar Oosterhof een spetterende judo demonstratie die erg in de smaak viel bij zowel judoka ’s als publiek.
De wedstrijden werden begeleid door scheidsrechters van de Judo Bond Nederland. De mensen van de EHBO afd. Hollandscheveld verleenden medische assistentie wanneer het nodig was. De vele vrijwilligers van de diverse afdelingen van BSV Anbergen zorgden voor een perfecte organisatie. Om de kosten te drukken werd er tijdens het toernooi een verloting georganiseerd. De prijzen voor de verloting waren beschikbaar gesteld door de vele ondernemers uit de regio.
De kampioenen van de diverse poules werden: Thijs Muis, Sem van Dijk, Stan Okken, Ingmar Olthuis, Quinn van der Kamp, Daymian de Vries, Twan Pilage, Gerben Benjamins, Anouk Seinen, Django Botter, Niek van der Weide, Marcus Hoeksma, Nick Klootsema, Dirk Hoogeveen, Joran Bosma, Ires Moes, Vera van ’t Zand, Iwan Lubbers, Senne op de Haar, Menno Snoeijer, Noah Jaspers Faijer, Geert Kleine, Quirijn Blonk, Tim Mulder en Lieke Dijkhuis.
Winnaars van het aangepast judo waren: Michel van de Belt, Naomi Winkels, Michel Gosevoort, Bjorn Kroesen en Julian Castaing.

5°C

Drenthe

Sunny

Humidity: 49%

Wind: 22.53 km/h

  • 03 Jan 2019 7°C 3°C
  • 04 Jan 2019 8°C 1°C