Inloggen
Laatste update: 26 Jul 2018 6:18

Stem op je club en maak het verschil!

  • Published in Nieuws

Ook in 2018 kunnen vereniging en stichtingen een donatie ontvangen via de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Het Drentse Land draagt het rijke verenigingsleven een warm hart toe. Jaarlijks stelt onze bank een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als ondersteuning van de lokale samenleving.

Door middel van stemmen bepalen de leden van Rabobank Het Drentse Land de hoogte van de donatie voor de deelnemende verenigingen/stichtingen.
Beschikbaar bedrag maar liefst €200.000!
Natuurlijk doet ook Bsv-Anbergen Drenthe mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen
Tot zaterdag31 augustus mogen leden van Rabobank Zuidwest-Drenthe hun stem uitbrengen.
Eind juni ontvangen leden van Rabobank Het Drentse Land bij de Dichterbij 1 stemcode per adres. Zij mogen hiermee tot en met 31 augustus hun stem uitbrengen op hun 5 favoriete verenigingen of stichtingen. Ieder huishouden mag maximaal één stem op eenzelfde vereniging uitbrengen.
Elke stem is geld waard! Hoe meer stemmen wij van BSV-Anbergen afdeling Drenthe halen, hoe hoger de donatie. 

Oproep aan alle leden
Het is voor BSV-Anbergen afdeling Drenthe belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te behalen. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken! Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Bsv-Anbergen Drenthe tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.
Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op: www.raboportaal.nl/zuidwest-drenthe/clubkas-campagne/mainmenu/home?

Bedankt voor jouw steun!

 

21°C

Drenthe

Mostly Cloudy

Humidity: 76%

Wind: 22.53 km/h

  • 21 Aug 2018 24°C 19°C
  • 22 Aug 2018 28°C 22°C