Inloggen
Laatste update: 10 March, 2024
24e Noord-Oost judotoernooi
Zaterdag, 27 Januari 2024

Voorwaarden: Het lidmaatschap van Judo Bond Nederland is verplicht. Dit moet desgevraagd worden aangetoond door een geldig JBN paspoort. 
Leeftijd: Geboren in 2012 en eerder


Indeling: De indeling vindt plaats in poules naar leeftijd, graad en gewicht, zoals dat is voorgeschreven door de Judo Bond Nederland. In bepaalde gevallen kan daarvan worden afgeweken. De indeling wordt zo spoedig mogelijk geplaatst op de website van judo noord.
Gewichtsklassen: Wij hanteren de geldende normen van Judo Bond Nederland. In voorkomende gevallen kan daarvan worden afgeweken.
Wijzigingen: Voor het ompoulen op de toernooidag wordt een bedrag van € 5,00 gevraagd.
Deelnemerskaarten: Deze worden u minimaal 2 weken voor het toernooi toegestuurd.
De deelnemerskaarten worden u niet toegestuurd als de gehele betaling niet binnen is.
Weging: De weging is verplicht voor aanvang van de wedstrijden. Deelnemers die onjuiste informatie hebben verstrekt over hun leeftijd, band of gewicht worden van deelname uitgesloten.
Dangraadpunten: Op dit toernooi kunnen dangraadpunten worden gehaald. De desbetreffende oranje kaart moet wel worden meegenomen.
Coachkaarten: Aan iedere deelnemende club wordt per 10 deelnemers 1 coach- of begeleiderkaart verstrekt. Hiervoor wordt een borg gevraagd van € 5,00.

Aansprakelijkheid BSV Anbergen, afdeling Slagharen, is voor, tijdens of na het toernooi niet verantwoordelijk voor kosten die ontstaan, als gevolg van een ongeval tijdens het toernooi of als gevolg van diefstal, etc.

Met sportieve groet B.S.V. Anbergen Slagharen

Henk Oelen, wedstrijdsecretaris

Tel : 06 1227 0124 E-mail .

Rabobank nr. NL93RABO0147731224

Locatie Sporthal 't Noorderslag, Turflaan 1, 7776 BJ, Slagharen